Energetische Therapie Training

Energetische Therapie is een bewustzijnsmethode gebaseerd op de kaarten van Janosh. Deze kaarten hebben allemaal een unieke, energetische trilling (frequentie), welke je helpen een diepere laag van bewustzijn te activeren. De ET methode kun je inzetten voor cliënten, maar ook gebruiken voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. 

In de E.T. basis training maak je kennis met de frequenties van de kaarten, ervaar je wat de codes met je doen en leer je voelen hoe je onderbewustzijn ongemerkt invloed heeft op je dagelijks leven. 

 

De hier op volgende E.T. Evolved Training bestaat uit twee dagen. Je leert stap voor stap anderen te begeleiden om terug te komen bij hun ware essentie. Het is een techniek waarin je leert van ziel tot ziel te communiceren. Daarnaast werk je aan jezelf, je gaat patronen doorbreken en contact maken met je eigen specifieke gave. Waarna je jezelf en anderen kunt helen, inspireren en optillen naar een niveau waar ze zelf nog niet bij kunnen. Leer nu in 2 dagen de techniek waarmee je dit kunt bereiken.

 

Energetische Therapie Training Basis is een avond en start op  17-02-2017

Energetische Therapie Training Evolved bestaat uit twee dagen en start op 03-03-2017 en 17-03-2017

Voor meer informatie kun je met mij contact opnemen. 

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook