Nul-punt

July 19, 2019

 

Het voelt alsof ik een nul-punt heb bereikt. De stilte, het alleen zijn, gewoon thuis-zijn. Van hieruit mag iets nieuws ontvouwen, dat niks kost en alleen maar oplevert. Energie, rust, balans. Een nieuw begin. Een tevreden Zelf, in eenheid met al wat is. Het is goed, alles wat ik tot nu toe heb doorgegeven, heb uitgewerkt. En alles wat nog een plek mag krijgen. Het is goed. Ik mag zijn wie ik ben.

 

En jij? Sta jij jezelf toe dat alles mag zijn in heel je wezen? Of moet je nog van alles van jezelf?  Is er rust in je gedachten of gaat het alle kanten op?

Het maakt niet uit, zolang je accepteert dat alles mag zijn zoals het is. Zolang je niet wilt dat het anders is, dan wat er zich op dit moment afspeelt, waar dan ook. In je hoofd, in je hart, om je heen. Het maakt niet uit, als je alles omarmt wat er op je pad komt. En ook, hoe jij er naar handelt. 

 

Dat heeft mij rust gegeven. En kracht. De kracht om achter elke keuze te staan, die ik heb gemaakt. Elke keuze die ik nog zal gaan maken. Het maakt niet uit, wat het ook is. Acceptatie is het toverwoord. Verantwoordelijkheid nemen en alle consequenties dragen. Vierkant achter jezelf staan. Rotsvast en flexibel als water. Ik heb een nul-punt bereikt. En het voelt vredig. De stilte, het all-een zijn. Gewoon thuis zijn. Dicht bij mezelf. Waar niks moet en alles mag.

 

En jij? Ben jij al thuis in eenheid met al wat is....?

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Wat een ervaring!

March 6, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

July 19, 2019

March 6, 2018

January 3, 2018

December 30, 2017

November 22, 2017

November 7, 2017

October 12, 2017

August 8, 2017

July 24, 2017

June 9, 2017

Please reload

Archief