Innerlijk ontvouwen

December 14, 2016

Een ware metamorfose in een jaar tijd! Ik verbaas mezelf over mijn uiterlijke verandering, ontstaan vanuit een innerlijk proces. Dat er in een jaar tijd veel kan veranderen wist ik eigenlijk wel. Zo veel meegemaakt door de tijd heen, in mijn werk, in mijn privé leven. Altijd veranderde er wel iets en elke verandering kwam voort uit de keuzes die ik maakte. Niks nieuws. Al had ik dat niet altijd zo bewust in de gaten. Ik was meestal afgestemd op mijn omgeving, hulpvaardig, liefdevol, kijkend naar wat de ander nodig heeft, hoe kan ik zijn of haar leven zo aangenaam mogelijk maken. Lang had ik de overtuiging, als die ander maar gelukkig is, dan ben ik dat ook…en zo staan veel mensen in het leven.

 

Maar niets is minder waar. Door deze overtuiging en vele andere overtuigingen te leven word je als mens steeds weer uit je eigen kracht gehaald. Je raakt uit balans of teleurgesteld als mensen ondanks dat je je best doet, je niet waarderen. Of dat er misbruik word gemaakt van je goedheid. Je kunt intens verdrietig zijn als je zomaar aan de kant word gezet, voorbij wordt gelopen of afgewezen. Als je veel kennis hebt opgedaan door middel van studies en workshops weet je vaak wel hoe je zelf in elkaar zit. Je weet dat verandering begint bij inzicht en dat je eigen gedrag en reactie bepaald hoe het verder gaat. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen keuzes. Maar wat ons vaak tegenhoudt om de ware verandering ook door te voeren is het vertrouwde gevoel van oude patronen. Ook al weten we dat iets niet gezond voor ons is, we kiezen vaak toch om veilig in de comfortzone te blijven, of we kiezen voor de weg van de minste weerstand. Doen wat we gewent zijn te doen.

 

En zo draaien wij als mens vaak in een cirkel rond. Tot het besef dat je zelf echt de enige bent die deze cirkel kan doorbreken. Dat een ander een deur voor jou kan openen, maar dat je er zelf doorheen moet stappen.  Niet door te blijven ronddolen in je hoofd over de welbekende ' hoevraag', maar vooral door stappen te zetten in een richting die voor jou goed voelt. Aktie ondernemen dus! Juist dat doen waar je zo bang voor bent. Speak your own truth even if your voice is shaking! Het is tijd voor mij, voor jou, voor ieder van ons die meer uit het leven wil halen, om te gaan staan voor jezelf. Door de angst heen gaan om hem zo langzaamaan steeds minder aanwezig te laten zijn.

 

Mijn keerpunt kwam bij het volgen van de opleiding Energetische Therapie afgelopen jaar. Het keerpunt van binnen naar buiten. Eindelijk de stap te maken naar buiten toe te treden met alles wat al zo lang in mijn leeft. Een levensveranderend proces. Een ware doorbraak was ook het volgen van de online workshop sleutels tot mijn roeping. In 40 dagen veranderde mijn energie van binnen, zette ik stappen die ik nooit eerder had aangedurfd, zoals life gaan in een webinar met Janosh voor 300 mensen. Ik maakte mezelf zichtbaar ondanks de angst die ik voelde en er kwamen tijdens deze workshop geweldig mooie herinneringen uit mijn (niet zo’n fijne jeugd) zomaar naar voren. Een drijvende kracht in mij die er altijd al was, maar zo ondergesneeuwd door de invloed van mijn omgeving, is hiermee tot leven gekomen. Ik werd opgetild naar een hogere frequentie, gedragen door heel veel medereizigers die allen het zelfde proces aan gingen, juist door mezelf te laten zien. Velen heb ik tijdens deze workshop online kunnen helpen en ondersteunen in hun proces.  Een nieuwe wereld ging voor mij open. Ik werd benaderd door Janosh met de vraag of ik coach wilde zijn bij het vervolg traject Sleutels tot manifestatie. Ook die uitdaging ben ik aangegaan, omdat dit is wat ik diep in mijn hart verlang. Mensen begeleiden op de weg naar het Eenheidsbewustzijn. De eerste cyclus manifestatie is inmiddels afgerond en we zitten midden in de tweede groep waar ik ook weer met veel plezier mijn passie volg. De resultaten zijn bijzonder mooi.

 

Zo ook heeft de Energetische Therapie alles voor mij in een stroomversnelling gebracht wat heeft geresulteerd in een fijne samenwerking. Niet alleen met Janosh maar ook met andere masters, allen met een gezamenlijk doel. Mijn droom is uitgekomen!  Dankbaar en trots ben ik, dat ik deze prachtige vorm van werken met energie mag doorgeven en samen met anderen de co-creatie kan opstarten. 2016 was voor mij een jaar vol magische wendingen.

 

Wil jij nu ook eindelijk af van je oude patronen die je door en door kent maar vind je de stap om uit je comfort-zone te gaan doodeng…Volg dan de online training Sleutels tot je roeping, manifestatie of meldt je aan voor de Energetische Therapie Training. Zet de vervolg stap naar de herinnering aan je wie je werkelijk bent!

Wil je ondersteuning, hulp of begeleiding op je pad naar eenheid in Jezelf, neem dan gerust met mij contact op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Alleen jij kent de weg. Sluit voorgoed de deuren van wat je niet meer wil nu 2016 eindigt, zelfs al vind je het spannend. Zet andere deuren open en stap binnen in een nieuwe werkelijkheid, de waarheid van jouw hart. Kom thuis in jezelf en laat je zien aan de wereld. Elke ogenschijnlijk kleine stap, blijkt later vaak het begin van de meest bijzondere verandering in jouw leven. Alles is mogelijk. Ontvouwen: Ik vertrouw op de keuzes die ik heb gemaakt! 

Please reload

Uitgelichte berichten

Wat een ervaring!

March 6, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

July 19, 2019

March 6, 2018

January 3, 2018

December 30, 2017

November 22, 2017

November 7, 2017

October 12, 2017

August 8, 2017

July 24, 2017

June 9, 2017

Please reload

Archief