Energie in beweging

November 30, 2016

Het is alweer even geleden dat ik een blog schreef. Maar in de tussentijd heb ik niet stilgezeten. In tegendeel. Er is veel gebeurd. Het voelt alsof alles wat in mij leeft nu eindelijk zijn weg naar buiten heeft gevonden. Ik ben volop in beweging en daarmee bedoel ik dat al mijn intenties van de afgelopen jaren, de energie die ik heb gegeven aan mijn beleving van Leven in Eenheid nu ineens in een stroomversnelling in beweging is gezet. De beweging naar buiten, want binnenin mij leeft deze energie al heel erg lang.  Het manifestatie proces is in  volle gang.   En zo kwam  ik via Facebook in  contact met iemand 

die mandala's maakt van je handpalm. Dat voelde heel interessant en levendig. Alsof er een stukje van mijn Ziel in een figuur kon worden blootgelegd. Ik zag veel verschillende handpalm-mandala's voorbij komen van verschillende mensen en in elke afbeelding zag ik patronen, vormen, gezichten, engelen, dieren en zo meer en meer. Sommige raakten mij in mijn ziel, bij anderen voelde ik weinig maar elke keer gebeurde er wel iets in mij bij het zien van deze mandala's. Wow dacht ik, dit is echt iets persoonlijks, iets dat je kern raakt. En dat is een van mijn passies, mensen raken in de kern. Dat is wat ik met mijn energetische sessies ook bereik. Nu kon ik mijn eigen kern zichtbaar en tastbaar laten maken, hoe mooi is dat! Dus zonder twijfel stuurde ik een berichtje met een foto van mijn handpalm naar de man die deze ontwerpen maakt. En dat doet hij met hart en ziel, dat voel ik. Spannend vond ik het! Lang heb ik niet hoeven wachten. Want na twee dagen was mijn ontwerp al klaar! En bam! wat een energie spatte ervan af. Ik werd er helemaal blij van, warm van binnen. Dit was ik, mijn energie weergegeven in kleuren, lijnen en patronen. Ik zag er ogen in, engelen maar voelde vooral veel energie. De woorden die ik erbij mocht ontvangen raakte inderdaad mijn ziel: During the creationproces a cosmic eye, surrounded by energetic diamond shapes appeared in this painting. Powerful handmandala. Ik heb het een tijd op me in laten werken en ook weer even losgelaten, maar de energie werkte door. In de tussentijd zette ik stappen naar buiten, ik gaf een presentatie binnen de politie organisatie over energetisch bewustzijn, voor het eerst ver out of my comfort-zone. Ik gaf korte sessies op de open dag in het energy lab en zette weer opnieuw heel wat energie in beweging. Het lijkt mijn levensmissie, energie in beweging zetten, op welke manier dan ook. Mensen aanraken, iets aanreiken, stof tot nadenken geven. Het is iets waar ik niet om heen kan, iets dat van binnen uit naar buiten moet stromen om....tja om wat eigenlijk? Steeds vaker merk ik en voel ik dat het resultaat helemaal niet meer belangrijk is. Ik doe gewoon wat ik voel dat ik moet doen en van daaruit vindt het zijn weg. En vaak gaat dat snel en soms duurt het een tijd voordat het voor mij of de ander zichtbaar en tastbaar wordt. En dat is what life is all about. Het proces van creëren, transformeren, beleven en manifesteren. Niets anders doen dan steeds opnieuw voelen: wat is jouw volgende stap. Welke energie is er in beweging binnen in, welke impuls van je hart wil gehoord en gevoeld worden. Dat is wat ze noemen 'go with the flow'. Los van controle. Los van de focus op een resultaat! In alle vrijheid zijn wie je wil zijn en doen wat je wil doen. What ever. Laat vooral je energie stromen, bewegen, vloeiend door je heen gaan. Ervaar de eenheid in energie. Zonder yang, geen yin en andersom. Creëren en beleven met elkaar, samen. Dat is energie in beweging. Puur in je element Zijn....En zo kreeg ik gisteren een bijzondere uitleg van mijn handpalm mandala aangeboden. De uitleg van het creatie-proces. Samen invoelen wat het voor mij betekent, wat ik er in zie, wat ik voel. En horen wat de ander heeft ervaren tijdens zijn proces van creatie. Het was zo magisch dat het klopt met wat er diep van binnen in mij leeft. Het past in het grote geheel. Daarop volgend kreeg ik een nieuwe afbeelding te zien. Het ontwerp van mijn eigen energie in beweging. Een magisch gevoel toen ik de afbeelding zag. Ik was blij verrast. 

Laat alles wat in mij leeft en alles wat in jou leeft zich ontvouwen tot een groot netwerk van co-creatie. Waarin alles met elkaar in verbinding staat en zich samen vormt tot het grote geheel. In harmonie. Van overgave naar overvloed. Omdat het één niet zonder het ander kan bestaan. Here is my energy in motion.....

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Wat een ervaring!

March 6, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

July 19, 2019

March 6, 2018

January 3, 2018

December 30, 2017

November 22, 2017

November 7, 2017

October 12, 2017

August 8, 2017

July 24, 2017

June 9, 2017

Please reload

Archief