Spannend!

October 13, 2016

Wat ik altijd spannend vond is om in contact met anderen uit te vinden, wat is nu mijn eigen energie en wat is van de ander. Als hoog-gevoelig mens ben ik geneigd alle energie in mij op te nemen en komt oogcontact heel diep binnen. Maar door de tijd heen heb ik geleerd te onderscheiden wat hoort bij mij en wat niet. Wat klopt voor mij en wat niet. Wat die ander mij laat zien, raakt mij dat of niet. Dat vergt oefening en veel voelen, ervaren en leren. De stilte in gaan. Je niet laten afleiden door je gedachten, maar je pure hartsverbinding voelen. In contact blijven met jezelf. En dan weet je het gewoon, dan is alles duidelijk en helder. Hoe meer je er mee speelt, hoe makkelijker je de subtiele nuances gaat zien en voelen in het grote geheel, waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is.  Zo weet ik dat ik met mijn energie een sfeer kan neerzetten, net zoals jij als mens sfeer kan beïnvloeden. Puur en alleen door energie. Energie zit in alles, het zit in voorwerpen, in woorden, een houding, het maakt niet uit, want alles is energie.  En als je dat eens beseft gaat een heel nieuwe wereld voor je open. Want dan besef je dat jij de creator bent van jouw leven en dat alles wat er plaatsvindt te maken heeft met wat jij uitstraalt.  Dat wat om jou heen gebeurt is wat jouw ogen laten zien. Want ogen spreken zonder woorden. En dat is wat de energetische therapie zo boeiend en helend maakt. Je kunt niet meer om jezelf heen! Jouw antwoord zit in wat jij ziet, voelt en uitstraalt.

 

Komt direct oogcontact je nog net iets te dichtbij, vind je het moeilijk contact te maken, maar wil je wel graag weten welke energie jij uitstraalt? Stuur mij dan een foto van jezelf waar je ogen goed zichtbaar op zijn. Ik stem mij via deze foto af op je energieveld en maak via jouw ogen contact met je Ziel. 

 

Zet de eerste stap naar je werkelijke Zijn en neem zelf de regie over jouw leven. Laat een ander niet langer bepalen wat goed is voor jou. Bepaal zelf. De foto kun je mailen naar levenineenheid@ziggo.nl. Daarna neem ik contact met je op. Voor deze sessie betaal je slechts 11,- euro. Ik nodig je uit.... 

Vind je het spannend maar voelt het goed om wel direct contact te maken via oogcontact, dan bied ik je een korte ET. sessie aan via skype. Kosten 22,- euro voor een half uur. Hierbij maak ik gebruik van de energy-box van Janosh Art. De gekozen kaart heeft een waardevolle boodschap voor jou.

 

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een volledige E.T. sessie. Kijk voor meer informatie verder op mijn site. Je bent welkom!

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Wat een ervaring!

March 6, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

July 19, 2019

March 6, 2018

January 3, 2018

December 30, 2017

November 22, 2017

November 7, 2017

October 12, 2017

August 8, 2017

July 24, 2017

June 9, 2017

Please reload

Archief