De kunst van creëren

September 22, 2016

 

Alles begint met een gevoel. Mijn gevoel zei me jaren geleden dat ik een praktijk wilde starten met de naam Desire Divinity, vertaalt als het verlangen naar je goddelijkheid. Ik wilde mensen helpen de goddelijkheid in zichzelf te vinden. Echter dit dekte niet de lading van wat ik wenste in mijn leven. Voor mij was het duidelijk, maar naar buiten toe hiermee voelde vreemd, alsof mensen er nog niet aan toe waren om het duidelijk te voelen, dat we allen goddelijke wezens zijn. Daarbij was de intentie het verlangen naar goddelijkheid en als je alleen maar verlangt naar iets zal het uiteindelijk geen werkelijkheid worden maar blijft het bij een verlangen. De kunst van het creëren is veel meer dan een verlangen.

 

Toch heb ik geen afstand gedaan van dit gevoel, maar er een verdieping in aangebracht. En zo ontstond vanuit dit verlangen mijn intentie: Leven in Eenheid. Toen ik eenmaal deze intentie had uitgesproken, neer had geschreven en diep had gevoeld ging het leven. Mijn website vormde zich als iets van mijzelf, een eigen ontwerp, zelf gecreëerd in plaats van te laten maken, zoals ik eerder met Desire Divinity wel had gedaan. Nu is het geheel iets van mezelf, zoals het goed voelt voor mij. Ik hou van persoonlijk contact en diepgaande gesprekken. Dat is ook de reden waarom ik persoonlijke verhalen op mijn website publiceer. Hiermee heb ik als doel mensen te laten zien dat eenheid niet alleen maar verlichting is, maar dat eenheid ontstaat vanuit je schaduwkanten en je kwaliteiten. De confrontatie met het leven zelf. Yin en Yang die samen de volledigheid als en cirkel vormen. Ook toen ik mijn facebook pagina veranderde van Desire Divinity naar Leven in eenheid, ging het stromen. Alsof nu de mensheid begint te beseffen waar het om gaat, dat ze er nu aan toe zijn om ook echt dat proces aan te gaan. Heel mooi om te voelen, te zien en te ervaren.

 

Afgelopen week kreeg mijn intentie er nog een toevoeging bij. In een diepe meditatie voelde ik mij opnieuw volledig thuiskomen in de eenheid in mezelf. Een met de ruimte waarin ik was, een met mijn omgeving alsof al het tastbare verdween. En zo komt er steeds meer verdieping in mijn intentie die uiteindelijk mijn werkelijkheid is gaan vormen. En zich nu nog meer gaat uitbreiden naar buiten toe. Graag wil ik mijn belevingen doorgeven en overdragen zodat steeds meer mensen gaan ervaren hoe het voelt werkelijk te leven in Eenheid. Met als doel eenheidsbewustzijn bevorderen, de aarde naar een hogere trilling brengen en vrede in onszelf te vinden.

 

Vanuit leven in eenheid thuiskomen in jezelf via energetisch bewustzijn. Echt contact maken, een aanraking, oogcontact, voelen wat de ander in jou aanraakt, of juist niet. Zonder oordeel, zonder angst, zonder twijfel dat die ander meer, minder of beter is, maar gewoon vanuit gelijkwaardigheid. Vanuit het bewustzijn dat we allen bestaan uit energie en aanwezig zijn in het zelfde energetisch veld. Een veld van liefde met oneindige mogelijkheden. Steeds meer worden wij ons bewust van het energetisch veld, waarin onze mogelijkheden liggen om te creëren wat je wenst. Echter wensen alleen is niet genoeg. Een wens is als een intentie die je met heel je wezen voelt, in al je cellen. Een gegeven waar je blij van wordt, dat je raakt diep in je hart. Een gevoel dat je aanzet tot creëren, tot actie en manifestatie van dat wat je graag wil bereiken. Vanuit een gevoel dat je door niets of niemand te stoppen bent!

 

En zo zet ik mijn stappen in mijn bestaan. Vanuit de intentie een te zijn met mijn omgeving, met de mensen om mij heen, met de mensen die ik ontmoet op mijn pad. Daar waar ik voel dat ik omlaag gehaald word, hou ik afstand en stuur ik liefde naar deze persoon. Daar waar ik energie van krijg, gaat mijn aandacht naar uit. En zo til ik mezelf naar een steeds hogere trilling en neem ik mijn omgeving hierin mee. Alles begint bij een intentie, een niet te negeren gevoel. En zo creëren we onze eigen werkelijkheid. De kunst van het creëren ligt in ieder van ons verborgen. Het pad ontstaat vanzelf vanuit volle overgave aan dat wat jij graag wil. En als je niet verder komt of het nog niet zo kunt zien, voel dan eens diep in jezelf of je werkelijk luistert naar de stem van je hart. Of je bereid bent te leven in eenheid. Als je het niet weet, vertrouw dan op het niet weten.

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Wat een ervaring!

March 6, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

July 19, 2019

March 6, 2018

January 3, 2018

December 30, 2017

November 22, 2017

November 7, 2017

October 12, 2017

August 8, 2017

July 24, 2017

June 9, 2017

Please reload

Archief