Onthechten

September 6, 2016

 

Gisteren had ik mijn dag niet. Een zwaar en drukkend gevoel in mijn hoofd en heel erg moe. Lichamelijk moe, alsof mijn lichaam nog niet mee kan in de nieuwe energie. Ook de piepgeluiden in mijn hoofd zijn weer erger. Tijd voor een stap terug. Rust nemen en voelen waar dit alles heen gaat. Waar sta ik en waar wil ik heen. Is mijn missie niet te breed, te groots...kan ik de verantwoordelijkheid wel dragen. Wil ik dat wel. Maar twijfel houdt je scherp.

Want ineens heb ik in de gaten dat ik me nog steeds uit het veld laat slaan door oordelen en negativiteit. Door mensen die niet achter me staan en mij niet steunen. Dan komt het diepgewortelde gevoel ‘ik heb geen bestaansrecht’ en de twijfel of alles wel mogelijk is wat ik wil bereiken.

 

Ik trek mij even terug in mijn heilige ruimte en trek een kaart. Onthechten. En ja, dat is precies wat ik mag doen, onthechten. Alles loslaten wat mij belast. Mensen, negatieve patronen, de oude energie. Vaak zijn we verslaafd aan beperkend gedrag. We kunnen het maar moeilijk loslaten, want het geeft ons een gevoel van veiligheid en zekerheid. We kennen de patronen immers door en door, dus weten we altijd waar we aan toe zijn.

Ik  zal me echter mogen realiseren dat dit hechten aan het zelfde gedrag mij gigantisch afremt om tot een nieuwe doorbraak te komen. En dan voel ik even de angst om te mislukken. Dat ik mijn leven laat mislukken door de keuzes die ik maak. Maar wetende vanuit de intentie dat alles goed is zoals het is weet ik ook dat deze fase een tijdelijke fase is. Een fase waar ik doorheen mag gaan. Een fase waar wij vroeg of laat allemaal doorheen gaan. Het zijn de laatste naweeën naar een nieuwe staat van Zijn. Het is de kunst om niet langer achterom te kijken. Het is de kunst me vanuit het NU over te geven aan een nieuwe ronde van creatie! And so be it.

 

De frequentie onthechten kwam al eerder voorbij en maakt ook nu weer alles helder. Het helpt mij het oude los te laten, zodat er ruimte komt voor een nieuwe flow en meer innerlijke kracht. Nog meer innerlijke kracht! En moedig zijn is angst voelen en toch doen wat je wil doen. Stappen zetten en gaan staan in de nieuwe staat van zijn, zoals die bedoeld is voor ons allen. De staat van zijn die Liefde heet. Aanwezig zijn in het moment. Liefde voelen voor alles en iedereen om je heen, ook voor die mensen die mij ogenschijnlijk tegenwerken. Want niets is minder waar. Ze laten mij namelijk voelen wat voor een doorzettingsvermogen ik bezit om te gaan staan voor wat ik wil van het leven. Te gaan staan voor wat het leven van mij wil. Eenheid creëren in ieder mens, eenheid in deze wereld, inclusief mezelf.

 

Vorm je eigen kaders en zend jouw eigen frequentie uit. Laat de wereld om jou heen dansen. Jij hebt de touwtjes in handen. Jij bepaald welke kant het opgaat. Vorm een kring om je heen met gelijkgestemden, waar je op terug kunt vallen, met wie je kunt sparren. Spreek uit wat je voelt, ook al klinkt het soms gek voor een ander, het is jouw waarheid en jouw waarheid mag er zijn. In alle vrijheid, vanuit vreugde. De kring zal groeien op de pijlers van jouw geluk dat je uitzendt. Geef het door. Onthecht van het oude en verwelkom het nieuwe!

Please reload

Uitgelichte berichten

Wat een ervaring!

March 6, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

July 19, 2019

March 6, 2018

January 3, 2018

December 30, 2017

November 22, 2017

November 7, 2017

October 12, 2017

August 8, 2017

July 24, 2017

June 9, 2017

Please reload

Archief