Mijn roeping

August 30, 2016

Wauw wat is het bijzonder om weer eens terug te lezen wat ik heb opgeschreven in de 40 dagen workshop sleutels tot jouw roeping. Het geeft een en al energie en kriebels in mijn buik als ik het terug lees. Een bruisend verlangen iets voor anderen te betekenen. Ik word er ontzettend blij van. En de woorden zo lezende voel ik dat er al veel zich aan het manifesteren is in mijn dagelijks bestaan. Dat wat ik weken geleden schreef vanuit een gevoel van werkelijk open en eerlijk durven kijken naar mezelf, bracht een vorm naar voren die ik niet kon bedenken. Een vorm gecreëerd door mijn ziel, zoals afgesproken voordat ik hier op aarde kwam. Een ontwikkeling die tijd nodig heeft gehad om zich te manifesteren door de tijd heen. En ook al bestaat er geen tijd, dat is waar we het hier op aarde mee moeten doen. Alles is in een stroomversnelling gekomen. Ik begrijp mijn woorden, de weg is al voorbereid en bekend. Maar zelf kies je of je de lange of de kortste route zal nemen. Dat is afhankelijk van de keuzes die je maakt. En vaak heb ik gekozen voor de lange weg. Steeds weer zichzelf herhalende patronen die mij steeds opnieuw weer duidelijk hebben gemaakt wat mijn doel hier op aarde is. Elke keer kwam ik terug bij mijn zelfde passie. Eenheid en verbinden, inspireren, transformeren. En vaak werd ik afgeleid, vaak liet ik mijn weg bepalen door anderen vanuit schuldgevoel, schaamte en vooral vanuit angst. Deze lage energieën heb ik voorgoed afgelegd. Het dient me niet meer. Bovendien zijn deze energieën niet eens allemaal van mij, maar heb ik ze meegekregen vanuit opvoeding, geschiedenis, doorgegeven van generatie op generatie. Ik ben hier op aarde om deze energieën te transformeren naar een nieuwe tijd, een andere werkelijkheid, waarin ieder zijn eigen waarheid mag hebben. En mijn ervaring is dat al die waarheden uiteindelijk leiden naar een gemeenschappelijk doel: liefde en eenheid.

 

Vandaag is het wensdag volgens de Maya wijsheid en wil ik neerzetten wat ik een aantal weken geleden schreef bij de laatste twee opdrachten van de workshop Roeping. Wanneer je iets wil manifesteren moet je het delen, dan gaat het universum voor je werken. De woorden die ik schreef over mijzelf zijn de volgende: Ik ben open, eerlijk, kwetsbaar en wil iets betekenen voor de mensen in deze wereld. Ik heb een passie, die er als kind al was, deze passie is schrijven, bruggen bouwen, verbinden, de liefde zien in ieder mens, achter vele maskers verscholen, de ware pure ziel zien. Ik ben gevoelig en voel alle energieën, zowel op afstand als in mijn nabijheid. Ik heb hier altijd veel last van gehad, maar sinds ik van mij zelf ben gaan houden is deze gevoeligheid omgezet in mijn kracht, mijn gave, en nog grootser geworden. In deze grootsheid, die echt verscholen ligt in een ieder van ons, wil ik mij zelf laten zien. Ik laat mijn licht schijnen en zet vol passie de stappen in mijn bestaan. Ik ben bereid te ontvangen wat mij toe-valt. En zo gebeuren er wonderen als jij dat wil zien.

 

Wat ik ook wil delen is wat ik voor de wereld wil betekenen. Dat klinkt groots, maar mijn ervaring is dat deze wereld, vooral de wereld is om mij heen. Mijn gezin, mijn familie, mijn vrienden en dierbaren. En als ik uitspreek dat ik iets voor de wereld wil betekenen dan denk ik als eerste aan hun. Dan weet ik dat alles wat ik doorgeef aan mijn kinderen, mijn familie, aan de mensen die ik ontmoet, zich verder zal verspreiden naar buiten toe, naar de wereld waarin alles met elkaar verbonden is. In liefde met elkaar omgaan, vanuit respect. Als je weet dat alles één is ben je er zuinig op. Alles wat ik uitzend geef ik door en komt uiteindelijk bij me terug. Het maakt niet uit in welke vorm, het is energetisch bewust zijn.

 

Ik wil graag het hoogste met het laagste verbinden. Een kanaal zijn, voor liefde en lichtkracht, voor waarheid en genezing. Ik wil een spil zijn in het geheel. Transformatie-processen in gang zetten die tot Eenheid leiden. Ik wil mensen bewegen tot het volgen en creëren van hun eigen waarheid. Dat mensen weer gezond worden vanuit een natuurlijk proces. Ik wil heel graag mensen inspireren en verder helpen in hun ontwikkeling. Het energetisch bewustzijn bekendheid geven en uitdragen. Energetisch bewustzijn, het nieuwe bewustzijn, het besef dat alles en iedereen met elkaar verbonden is via Heilige Geometrie. Ik wil een inspiratiebron zijn voor ieder mens die mijn pad kruist, bewust of onbewust vanuit de verbinding met mijn hart. Mijn werk is gebaseerd op energetische overdracht. En zo is het. Mijn waarheid, mijn roeping.

Please reload

Uitgelichte berichten

Wat een ervaring!

March 6, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

July 19, 2019

March 6, 2018

January 3, 2018

December 30, 2017

November 22, 2017

November 7, 2017

October 12, 2017

August 8, 2017

July 24, 2017

June 9, 2017

Please reload

Archief