De snelweg naar geluk

August 7, 2016

 

Wauw....achter mijn laptop nog even alle aktivaties doorlopen, maar niet een voor een...nee. Wat er gebeurde was dat ik, nadat ik de aktivatie Roeping opstartte ging bladeren door de volgende pagina's op de website sleutels tot jouw roeping. Ik opende de volgende aktivatie passie en de muziek ging door elkaar spelen...wow dacht ik, dat is bijzonder! en ik opende de volgende pagina....in de binnenring besloot ik niet meer dan 3 aktivaties door elkaar te laten lopen...Herkenning van diverse sleutels in de muziek...verankering in mijn benen die als wortels in de aarde omlaag schieten, zo stevig op de grond met mijn voeten....en langzaam kwam de overgang naar de buitenring...Wat een kracht...wat een power in mijn lijf...wat een bijzondere ervaring dit...Op dit moment begin ik te trillen en voel ik tintelingen in mijn buik...enorm...en ik hoor dat alleen nog maar de aktivatie Eenheidsbewustzijn afspeelt....nu begrijp ik mijn trillingen van boven tot onder in mijn hele body....Zelfs emoties komen op...mijn keel voelt even ongemakkelijk, maar niet lang. Mijn handen trillen terwijl ik dit opschrijf en ik word even stil.....Deze trillingen voelde ik ook in het Janosh Art energy lab...deze trillingen waar ik vroeger zo bang voor was...deze trillingen vertegenwoordigen mijn gevoeligheid...maar ook mijn passie...mijn drive...mijn element...mijn kwetsbaarheid. Mijn buik wordt enorm warm...alles gloeit en tintelt....zo magisch. In mijn hoofd is het stil en mijn lichaam verteld me van alles...Wat prachtig dat dit alles vanmorgen zo uit het niets ontstaat...Ik wilde een blog schrijven...al een paar dagen, maar het kwam er niet van. Ik werd te veel afgeleid...Nu is er rust en weet ik wat ik wil en waar ik voor sta. Nu is mijn Ziel voorgoed verankerd in mij eigen lijf zodat ik kan manifesteren wat ik graag wil. Eenheid in deze wereld creëren, beginnende bij mijn eigen omgeving...die zich steeds breder en verder begint uit te bereiden. Eenheid creëren in ieder mens dat op mijn pad komt, door samen een proces op te starten, samensmelten via oogcontact, puur en zuiver elke Ziel kunnen zien die huist in elk lichaam en deze twee samen brengen...Lichaam en ziel......Twee jaar geleden in februari schreef ik het volgende: met veel geduld zal ik de boodschapper zijn en de wereld wakker schudden om mij heen. Gewoon door mijn aanwezigheid, in alle eenvoud. Ik wil voelen, ervaren en mijn grenzen verkennen. Verder gaan dan het collectieve bewustzijn. Mijn ziel is blij dat zij eindelijk wordt gezien en gehoord. Mijn Ziel wil leven, volledig en heeft als taak Liefde en Licht te verspreiden. Ik heb de moed te spreken, te zijn vanuit mijn ware aard. Ik heb de moed te Zijn en met heel mijn wezen in de wereld te staan. Te staan voor vrijheid en Eenheid.

En zo is ook de aktivatie Eenheidsbewustzijn gestopt met spelen...nog steeds tril ik na...nog steeds de rust in mijn hoofd en sensaties in mijn lijf. Een brandend verlangen in mijn buik...Vandaag en alle andere dagen die nog komen gaan, zal ik ervan genieten. Genieten van de aanwezigheid, gedachteloos-zijn en genieten van wie ik ben. De snelweg naar geluk <3

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Wat een ervaring!

March 6, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

July 19, 2019

March 6, 2018

January 3, 2018

December 30, 2017

November 22, 2017

November 7, 2017

October 12, 2017

August 8, 2017

July 24, 2017

June 9, 2017

Please reload

Archief