Visionboard

July 22, 2016

Begin dit jaar maakte ik mijn nieuwe visionboard. Het enige wat ik op dat moment wist was dat ik mij weer meer bezig wilde houden met energetisch werk en spiritualiteit. Maar hoe...geen idee want het had tot dan toe niet gewerkt in combinatie met mijn huidige baan. Dus ik bladerde vooral vele Happinez tijdschriften door en zo werd mijn visionboard gevormd met teksten die mij triggerden. Het werd uiteindelijk een bord met heel veel positieve energie er in en het voelde heel krachtig. Ik merkte dat mijn oude visionboard van 2015 nog enigszins na werkte voor dat de energie van deze stroming omhoog kwam, en dat was helemaal perfect.

Langzaam aan begint het steeds meer te leven. Zo ook de tekst: je kunt je veiligheid vergroten door jezelf te laten zien....ik dacht ja...wat wil ik me graag veilig voelen in mezelf, want dat was nog steeds af en toe een punt. Vandaar ook de code protection in het midden van mijn bord. Door mij weer meer te gaan richten op spiritualiteit voelde ik dat mijn zelfvertrouwen groeide, ik ben daarmee enorm in mijn element. Want ik voel altijd al heel veel, maar ik heb dat helaas ook regelmatig onderdrukt. Door de energetische therapie bij Janosh te gaan doen kwam ik er achter dat mijn gevoeligheid mijn gave is. Wow...zo had ik het zelf nog nooit bekeken. Mijn gevoeligheid is een kracht die ik kan gebruiken om mezelf en andere mensen te helpen. Er ging een heel nieuwe wereld voor me open, want tot dan toe had mijn gevoeligheid mij alleen maar angst bezorgd en tegengewerkt...En zo kwam ik er gaandeweg achter dat ik mijn veiligheid kan vergroten door mezelf te laten zien en horen. In het begin best spannend maar uiteindelijk heel erg bevrijdend! Want voor mij betekent deze veiligheid, mezelf te accepteren zoals ik ben en steeds meer te gaan verwoorden wat ik voel, in plaats van me in te houden uit angst dat de anderen mij niet zullen begrijpen of dat ik de ander zou kwetsen. Of erger nog, vanuit angst voor afwijzing niet durven spreken. Ik leef mijn leven sindsdien steeds meer vanuit mijn hart, nu ook in gezelschap en niet meer vanuit concepten in mijn hoofd. Hoe meer ik mijn gevoel uit, hoe veiliger het wordt van binnen....En zo worden steeds meer stukjes die ik heb geplaatst op mijn visionboard helder en zichtbaar in mijn dagelijks leven. Alles is zich duidelijk aan het manifesteren. En dat is hoe dit energetisch werkt. Een intentie neerzetten en het bekrachtigen op een manier die bij je past. Een innerlijke creativiteit die er uit wil, vanuit passie. Je zet het neer en laat het los.  Vanuit je hartenergie gaat je onderbewustzijn ermee aan de slag. Zie en voel wat er vervolgens gebeurt. Je gaat zien en merken, ja zelfs voelen, dat wat je neerzet op jou manier ook naar verloop van tijd jouw werkelijkheid zal worden. Voel vooral wat jou raakt in bijvoorbeeld teksten, uitspraken, geuren noem het maar. Mensen die je tegenkomt op je pad. Wie en wat inspireert jou en wat wil je graag bereiken. Als het je raakt, het maakt niet uit wat het is, dan is dat een signaal dat je ziel je roept en graag gehoord wil worden. Alles wat je raakt zijn sleutels naar innerlijke vrijheid in wie je werkelijk bent. Luister naar de fluisteringen van je hart. Voel het en creëer je eigen unieke werkelijkheid. Daarmee maak je deze wereld een stuk aangenamer. Laat het toe in je hart en leef. In liefde en vrijheid. Van ziel tot ziel.

Please reload

Uitgelichte berichten

Wat een ervaring!

March 6, 2018

1/6
Please reload

Recente berichten

July 19, 2019

March 6, 2018

January 3, 2018

December 30, 2017

November 22, 2017

November 7, 2017

October 12, 2017

August 8, 2017

July 24, 2017

June 9, 2017

Please reload

Archief