Over mij

Mijn naam is Desiree Reijnders, geboren in 1971. Welkom bij Leven in Eenheid.

In dit leven heb ik diverse rollen, zo ben ik onder andere moeder van 2 prachtige kinderen, huisvrouw, hoofdagent, zus, holistisch therapeut, schrijver en coach. Maar uiteindelijk is dat niet mijn natuurlijke staat van Zijn. Daar kwam ik achter zo door de jaren heen. In 2005 maakte ik kennis met Reiki. Vanaf dat moment ben ik mezelf gaan ont-moeten en is mijn leven gaan transformeren van rollen-spelen naar zijn wie ik werkelijk ben.

Ik heb Reiki graad I en II gedaan en daarop volgend een drie jarige HBO opleiding tot Holistisch Reiki Therapeut. In deze fase leerde ik mezelf heel goed kennen en kwam ik tot diepe levensveranderende inzichten. Ik wilde alleen nog maar mijn hart volgen en vooral mensen helpen met wat ik voelde en leerde. In 2009 startte ik met mijn praktijk en het gaf me veel voldoening, maar was op dat moment nog niet te combineren met mijn drukke baan. Ik kwam tot de ontdekking dat ik door mijn hooggevoeligheid niet kon voldoen aan alles wat er van mij verwacht werd, vooral omdat ik alles dieper en intenser meemaakte. 

Vanaf dat moment wist ik dat, als ik gezond wilde blijven, ik mijn leven anders moest gaan indelen. Ik ging meer genieten, maakte mooie spirituele reizen naar o.a. Rennes le Chateau (katharenland), Kythira en Montserrat. Ik ontdekte dat veel van wat ik voelde niet van mij was maar van de mensen om mij heen. Dat haalde me uit een jarenlange verwarring. Ik voelde wat de ander voelde en mensen kwamen bij me voor advies, vertelden zonder moeite hun verhaal en alleen mijn aanwezigheid was vaak al voldoende om zich gehoord en gezien te voelen. Ook in mijn werk haalde ik mensen uit hun boosheid door ze mee te nemen in een hogere energie frequentie. Dat is de kracht van zachtheid. 

Toch ben ik blijven leren, deed ik een jaar natuurgeneeskunde, de medische basiskennis en basis psychologie/psychopatologie.

Deze studies hebben me vooral inzichten gegeven in het menselijk functioneren en in mijn eigen leven, mijn jeugd, mijn gedrag. Ik schreef een scriptie over huiselijk geweld en de impact hiervan. Alles viel op zijn plek. 

Ik ben er van overtuigd geraakt dat ons lichaam een zelfhelend vermogen heeft en dat we onszelf ziek maken wanneer we niet luisteren naar de signalen van het lichaam. Uit ervaring weet ik dat we onszelf om diezelfde reden ook kunnen helen. In 2014 kwam ik voor de tweede keer in aanraking met de Heilige Geometrie van Janosh Art. Dit resoneerde nu nog meer dan ooit met mijn Ziel. Via de opleiding Energetische Therapie is mijn gevoeligheid getransformeerd naar mijn kracht. Het is geen belemmering meer.

Mijn intuïtie bracht vorig jaar SoulCollage® op mijn pad. Een methode die voor mij alles wat ik tot nu toe heb gedaan en geleerd, samenbrengt tot een geheel. Een inspirerende bezigheid die je eigen-wijsheid stimuleert. Een prachtige methode om jezelf, onbevangen, in zijn totaliteit te ont-dekken. Door dagelijks te schrijven en creatief-zijn, laat ik los, blijf ik in mijn eigen kracht en inspireer ik anderen.

Inmiddels ben ik, ondanks al het geleerde dus vooral ervaringsdeskundige en leer ik elke dag opnieuw weer van mensen om heen. Vanuit mijn hooggevoeligheid, heb ik mijn eigen waarheid ontdekt en sta ik authentiek in het leven. Alles en iedereen staat met elkaar in verbinding. Vrede begint bij jezelf, hier en nu. Mensen zijn spiegels voor elkaar. Wat er leeft in jou, leeft in mij en andersom. Zo beïnvloeden we elkaar. De antwoorden die je zoekt zijn in jou aanwezig. 

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook