Coaching

Individuele sessie SoulCollage®

Naast de workshop is SoulCollage® ook mogelijk in een persoonlijke sessie. We werken dan thema-gericht en dat kan heel verhelderend zijn. Vooraf gaan we kijken naar wat zich aandient en wat heling mag ontvangen. Het kan ook zijn dat je zelf al weet wat je graag anders zou zien. Zonder veel woorden kun je via SoulCollage® tot ware inzichten komen en de verandering die je wenst in gang zetten.

 

In een persoonlijke sessie kun je met plezier tot diepere inzichten komen.  Als je niet houdt van veel praten en graag creatief bezig bent is dit een fijne manier om uit je hoofd te gaan en de stilte van je hart te ontdekken.  Investering in jezelf: 33,- euro. (duur sessie max. 2 uur)

Andere persoonlijke sessies

Als Holistisch reiki Therapeut pas ik o.a. onderstaande technieken toe om je meer bewust te maken van de gedachten, overtuigingen en aanwezige delen in jezelf. Die hebben we allemaal en daarin ben je echt geen uitzondering. De gedachten en overtuigingen die je weerhouden jezelf te zijn, kunnen erg belemmerend werken in je dagelijkse leven. Tijdens de sessies kom je tot inzichten waarna een verandering van ingesleten patronen kan plaats gaan vinden. Alles is een proces. Na 1 sessie kan er al veel veranderen. Soms is er meer nodig. Verandering begint bij inzicht.

The Work - Byron Katie

Onderzoeken, voelen, je waarheid vinden en jezelf een spiegel voorhouden. The Work helpt je, jezelf te bevrijden van alle verhalen die zich in je hoofd afspelen. Gedachten beïnvloeden je gemoedstoestand en daarmee alles om je heen!

Gedachten hebben geen macht over jou, behalve als je ze gelooft.

~ Byron Katie ~

 

Voice dialoog - Hall en Sidra Stone

Als je last hebt van al die delen in Jezelf die je weerhouden van wat je werkelijk wilt is voice-dialogue iets voor jou! Laat ze aan het woord en krijg inzicht in je saboteurs. Voice-dialoque laat je thuiskomen in Jezelf.

Voor meer informatie klik hier: The Work en Voice dialoog 

 

Coach4U

Sinds 2016 werk ik naast mijn baan, als vrijwilliger bij Coach4u. Een organisatie die jongeren tussen de 13 en 23 jaar verder helpt wanneer ze vastgelopen zijn of even een steun in de rug nodig hebben. Ik doe dit werk met passie en veel plezier.  Inmiddels heb ik een aantal trajecten met succes afgerond. Meer over mijn eerste coachingstraject lees je in het interview op de site www.coach4u.nl

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook