Contact via het energieveld

Energetisch contact

Via de heilige geometrie kaarten van Janosh Art en diep oogcontact maak ik verbinding met je Ziel en komt informatie vrij over wat er op dit moment speelt en belangrijk is voor je verdere ontwikkeling. De kaarten van Janosh bevatten allen een energetische trilling (frequentie), welke je helpen een diepere laag van bewustzijn te activeren. Zo wordt een heling - proces opgestart. 

Foto-lezen

Komt direct oogcontact je nog net iets te dichtbij en vind je het moeilijk contact te maken, maar wil je wel graag weten met welke energie jij creëert,  stuur mij dan een foto van jezelf waar je ogen goed zichtbaar op zijn. Ik stem mij via deze foto af op je energieveld en maak via jouw ogen contact met je Ziel. Een foto-sessie raakt de kern en zet het proces in gang om thuis te komen in je Zelf.

Heilige Geometrie

Geometrie helpt ons om in diepe verbinding te treden met onszelf en alles wat bestaat. De Griekse filosoof Plato noemde het ook wel de ‘Taal van de Ziel’, omdat geometrie resoneert met onze gevoelens. Dat komt omdat de frequentie door ons onderbewustzijn wordt herkend. Geometrie is een taal die we intuïtief ‘begrijpen’.

 

Het was een hele bijzondere fijne sessie waar je precies aangaf wat er nu bij mij speelt. En meer... met zachte kracht heb je me tips gegeven waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Heel mooi deze vorm van energetisch behandelen -  Janine 

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook