Beleving van Leven in Eenheid

door Desiree Reijnders

01-06-2016 - Vanmorgen op weg naar mijn werk viel mijn een klaproos op. Fier rechtop, vanuit het asfalt, langs de kant van de weg, heel sereen. Dat zijn dan mooie boodschappen van de natuur. 
Laat je niet weerhouden van een harde wereld om je heen, zelfs al is ze versteend...Jij hebt altijd de mogelijkheid je ware licht, schoonheid en kracht te laten stralen! Niets kan jou weerhouden van wie je werkelijk bent ♡ En al heb je het gevoel dat je alleen staat, weet dan dat er altijd mensen zijn die jou zien...♡

Klaproos - spontane vreugde van de natuur - 

02-06-2016 - Mijn hart vroeg om een training om in het juiste ritme te blijven, dus ik luisterde naar haar. Onderweg kreeg ik de mooiste antwoorden die mijn hoofd niet kon bedenken.

Zo zag ik het water dat de weg overspoelde en mij de doorgang blokkeerde, althans dat dacht ik. Maar de blokkade zat vooral in mijn hoofd, ik kon er gewoon doorheen. Al snel vielen al mijn ego-deeltjes van natte schoenen en weerstand naast mij neer.

De weg was lang maar de mooie natuur maakte het waardevol. Dit is wat ik even nodig had. Veel stromend water, mijn voeten stevig verzwaard op de aarde, juist door het water waar ik op meerdere plaatsen doorheen moest. Een slak op de weg, die mij vertelde dat ik mocht vertragen. Helder-rode klaprozen en mooie mensen met een zelfde doel.

Op de terugweg zag ik een goep dames stil staan voor de grote stroom van water over de weg die ze bewandelden. Ik rende voorbij en een van hen vroeg mij 'hoe ga jij dat doen..?' 

Mijn antwoord was 'de korste weg is er dwars doorheen!' en er werd gelachen. En zo is het. Ook met emoties, gevoelens en weerstand. Je kunt het nog zo lang omzeilen, het jezelf zwaar maken door een omweg te nemen, maar op elke weg kom je ze tegen. De korste weg naar 'thuis in jezelf' is door te voelen, te ervaren en verder te gaan. Zo onstaat ruimte voor een nieuw open speelveld van plezier! 

04-07-2016 - Deze ochtend wandelde ik als gewoonlijk door het veld hier in deze prachtige omgeving met mijn lieve hond Happy. Er was een serene rust voelbaar met als achtergrondmuziek de geluiden van de natuur. Ik bleef even stilstaan om er extra van te kunnen genieten. Het voelde als een innerlijke beleving van de magie van de wereld om mij heen en de magie die in mijzelf zit. De wereld waarop mijn keuze is gevallen. Want de wereld die je van binnen voelt, is de wereld die je om je heen ziet. Dat is wat ik voel nu als ik wandel door dit paradijs van schoonheid en stilte. Mij voorbereidend op de dag die nog voor me ligt...

27-09-2016 - Vanmorgen op mijn pad vond ik een steen. Mooi gaaf en rond. Ik bewonderde deze steen en zag hem als de aarde, echter ook een beetje plat. Columbus ontdekte heel lang geleden dat de aarde niet plat was maar rond. En zo werd onze blik verruimd. Vandaag de dag is niet alleen de aarde rond, maar is rond om onze aarde zoveel meer. Al het onzichtbare en ontastbare waar alles wat je je wenst zich afspeelt. Vandaag besefte ik mij dat wij meer mogen gaan ontdekken in deze onzichtbare wereld. Dat we hem mogen toelaten. Omdat wij zelf ook een deel zijn van deze onzichtbare wereld en oneindig veel mogelijkheden hebben om in samenwerking met deze wereld te manifesteren. Maak contact met het onzichtbare, het ontastbare en creëer wonderen. Net zoals het eeuwen geleden een wonder leek dat de aarde rond was en niet plat. Zo zullen wij ontdekken dat het magisch veld niet iets nieuws is, maar al eeuwen lang bestaat, als een energieveld, een netwerk, gevormd door de heilige geometrie. Het wordt langzaam steeds meer voelbaar.

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook