Welkom bij Leven in Eenheid!

Leven in Eenheid gaat over bewust-worden, bewust-zijn, groei en het ont-dekken van alle delen in jezelf via creativiteit. Creatief bezig zijn haalt je weg bij je gedachten en leidt je regelrecht naar je hart.

Mijn wens en missie is innerlijke vrede en innerlijke vrijheid voor iedereen. Authentiek zijn zonder angst, moeiteloos leven, jezelf laten zien. We hebben allemaal de mogelijkheid te leven vanuit ons ware zelf, onze diepste kern. We zijn in staat onszelf te bevrijden van beperkende gedachten, emoties en lichamelijke ongemakken. Graag wil ik jullie inspireren door mijn eigen ervaringen te delen.

Leven vanuit je Zijn, je essentie. Je angsten onder ogen zien, je schaduwkanten ontdekken en diep van binnen voelen waar je blij van wordt is een proces. Jezelf ont-dekken is een verrijkend pad waarbij je zelf het tempo bepaald. Onderzoeken waarom je doet zoals je doet of juist iets niet doet terwijl je wel zou willen is een keuze, die je aangaat of niet. 


Je bent precies goed zoals je bent!

Veel mensen denken dat ze vooral moeten voldoen aan andermans verwachtingen, zichzelf moeten wegcijferen om aardig of gewaardeerd te worden. Het ontstaat vanuit een opvoeding die generatie na generatie is overgedragen. Het is vermoeiend en een uitputtende weg als je steeds wil voldoen aan de behoeften van anderen. Dat gaat immers niet. Je zal het nooit voor iedereen goed kunnen doen. De weg van 'moeten' kan een weg van 'willen' zijn als jij dat kiest. 
 

Door de jaren heen word je door innerlijke invloeden en invloeden van buitenaf gevormd en bouw je een afweermechanisme op om je te wapenen tegen pijn en verdriet, boosheid, angst of afwijzing. Iedereen doet dit, het is een natuurlijk proces. Het gebeurt al heel vroeg in je kinderjaren, van 0 tot 5 jaar. Hier wordt je karakter gevormd. Je bouwt een reactiepatroon op, zodra je onder stress komt te staan. Dit is in strijd met je ware zelf. 
Je ware zelf oordeelt niet, kent geen angst en onzekerheid maar heeft vertrouwen in het levensproces. Je ware zelf is niet in het verleden of in de toekomst, je ware zelf is altijd in het moment, in het Nu.

 

Het SoulCollage-proces laat je hoofd, hart en ziel versmelten en brengt denken, voelen en handelen in balans. Het laat je ontdekken hoe het voelt in eenheid te zijn met elk deel van jezelf. Welkom bij Leven in eenheid!

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
Synchroniciteit